Nieuwe ouders

Wilgenrijk


In de wijk Wilgenrijk wordt een nieuwe school gebouwd. De Kardinaal Alfrinkschool en onze school, de Dijck, zullen samen in dit nieuwe gebouw trekken als één nieuwe school onder een nieuwe naam. De verwachting is dat we de nieuwe school in 2025 kunnen betrekken.

Met ingang van 1 augustus 2023 zullen we alvast starten met tijdelijke huisvesting. Dit is op de Kardinaal Alfrinkschool in het nieuwere deel, waar op dit moment Tik Tak en Tin Tin zijn gehuisvest. Vanaf dat moment zullen er géén nieuwe kleuters meer starten op De Dijck.

Marscha Gerritsen (directeur van de Kardinaal Alfrinkschool) en Leontien Stofbergen (directeur van De Dijck) vormen samen de directie van de nieuwe school en daarmee ook van de tijdelijke huisvesting.

Wanneer u uw kind wilt aanmelden op de nieuwe school en daarmee voorlopig op de tijdelijke huisvesting, dan kunt u contact opnemen met een van beide directeuren. U wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Aan het eind van deze kennismaking ontvangt u het aanmeldformulier.